BITCOIN INFLOW PÅ UDVEKSLINGER RØRER “FAREZONE” SOM PRIS I NÆRHEDEN $ 16K

Indflydelsesrige Bitcoin-forhandlere flytter deres midler til spot-børser, når kryptokurrency rally mod $ 16.000.

Ki-Young Ju, administrerende direktør for dataaggregeringstjeneste CryptoQuant, sagde i en tweet, at All Exchange Inflow Mean, et gennemsnit af bitcoinindskud på tværs af de globale kryptovalutahandelsplatforme, toppede over 2 BTC fredag. Metricen advarede om en øget aktivitet blandt de såkaldte “hvaler”, der pegede på et udsalg på kort sigt.

“Jeg vil anbefale at holde øje med dette skema [nedenfor] til tidspunktet for salg af BTC,” sagde Mr. Ju.

Analytikerens baisse udsigter tog tegn fra en tidlig prisindstrømningskorrelation. Bitcoin-tilstrømningen til børser berørte sidst 2 BTC den 28. oktober. Samme dag faldt BTC / USD-valutakursen med 3,62 procent.

Set i bakspejlet behandler analytikere en stigning i børsenes BTC-saldo som baisse. Det skyldes, at forhandlere typisk gemmer deres kryptobedrifter offline. De overfører det kun til børser, når de vil handle med deres bitcoin-tokens for alternative kryptokurver eller fiat-penge.

Tilsvarende, når BTC-udstrømningen fra børser får fart, indikerer det en stigende “HODLING” -adfærd blandt handlende.

FAREZONE

Mr. Ju bekræftede, at All Exchange Inflow Mean faktisk var en “farezone”, men bekræftede igen, at det ikke ville føre til et Bitcoin-prisnedbrud.

Analytikeren konkluderede bullish efter at have kontrolleret det 90-dages glidende gennemsnit af Exchange Whale Ratio. Aflæsningerne på den var lave, selv efter en stigning i BTC-indskud, hvilket fik Mr. Ju til at sige, at handlende med et langsigtet bullish udsyn er “sikre mod massedumping.”

Exchange Whale Ratio repræsenterer “den relative størrelse af de top 10 tilstrømninger til de samlede tilstrømninger efter dag for hver udveksling.” Kort sagt viser det, at færre hvaler flytter deres bitcoin-midler på en 90-dages tidsramme.

HVAD ER NÆSTE TIL BITCOIN

De kortsigtede udsigter for Bitcoin-markedet er fortsat forsigtige.

Teknisk set ligger den nuværende BTC / USD-valutakurs over normale niveauer i henhold til den daglige Relative Strength Indicator (RSI), et barometer til måling af størrelsen af ​​de seneste prisændringer. Når man læser over 70, bestemmer RSI Bitcoin som et “overkøbt” aktiv.

Ifølge de nylige opfølgninger fra en overkøbt zone, svarer det til en korrektion i både Bitcoin-prisen og dens momentum. Derfor kunne kryptokurrency falde tilbage efter at have testet $ 16.000 som modstand mod enten at danne lokal support eller udvide sit fald mod dybere nedadrettede niveauer.

“Vi har haft 10 lige grønne lys på 4-timers diagrammet,” sagde en erhvervsdrivende. “Hvis dette begynder at trække sig tilbage, er der ikke meget under os indtil kl. 14.2.”